Webdesign Assen
Adja

Assen en Adja Webdesign

Hallo, onze website is vernieuwd. Dat vieren wij!  Sinds 1999 hebben wij een websignbedrijf in Assen.

Onze bedrijf heet Adja Webdesign. Die naam is niet zomaar ontstaan. In 1999 stond internet nog in de kinderschoenen. De link met de jeugdperiode van de initiatiefnemer van ons bedrijf was snel gelegd. In zijn jeugdjaren werd hij Adja genoemd. Waarom?

Omdat hij, slechts 3 jaar oud, niet zijn eigen naam uitsprak maar tegen iedereen zei dat hij Adja heette. Met die naam werd hij vervolgens in zijn jeugd door veel kinderen en volwassenen in zijn omgeving aangesproken. In 1999, in den beginne van het World Wide Web, een mooie reden om die naam in ere te herstellen en als bedrijfsnaam vast te leggen.

WordPress

U leest nu het eerste nieuwsbericht op onze vernieuwde website in WordPress. Dit is open source software en zeer geschikt als basis voor een website.

Responsive website

De website www.adja.nl is een responsive website. Deze past zichzelf aan bij het scherm waarop hij bekeken wordt. Of dit nu een smartphone, tablet, laptop of desktop is.

Middels WordPress is de website uit te breiden met een webshop, een contactformulier, een fotoalbum en google analytics. Met zgn. plugins zijn dergelijke uitbreidingen mogelijk. Ook het optimaliseren van een website om beter vindbaar te zijn in Google (SEO) kan via een plugin vervolgens eenvoudig worden gerealiseerd.

Is dit iets voor u?

Voor het Midden en Klein bedrijf is WordPress zeer geschikte software. Het maakt u geheel onafhankelijk van ons, als u dat wilt.

Wij maken voor u een mooie efficiënte website met de door u gewenste vormgeving passend bij uw bedrijf. We zetten de social media (Facebook, Twitter, Youtube e.d.) voor u op met plaatjes op maat. Indien gewenst plaatsen we ook periodiek berichten en acties in nieuwsberichten , op Facebook en/of Twitter.

We richten de basis in met deze software.  U kunt vervolgens een belangrijke bijdrage leveren aan het opzetten of aanpassen van uw website. Dit is uiteraard afhankelijk van uw tijd, prioriteit, kennis en behoeftes.

Is uw website eenmaal klaar dan is het aan u om de website te beheren. We blijven u, indien gewenst doorlopend of op afroep ondersteunen. Wilt u dat we u alles uit handen nemen, dan doen we dat. Echter eigen inbreng bespaart geld. Hierover maken we heldere afspraken. Wij staan open voor uw wensen en passen ons graag aan.

Het kan ook anders

Maakt u momenteel gebruik van een ander systeem (cms, Joomla, php, html,php) of wilt u de website anders opzetten? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Bekijk eens onze portfolio waar u diverse voorbeelden kunt zien.

Afspraak

We wonen en werken in Assen. In een 1e kennismakingsgesprek met ons maken we graag afspraken over uw wensen, onze samenwerking en prijs.  Middels een checklist krijgen wij uw wensen in kaart. Daarna doen wij een eerlijk prijsvoorstel. Bij interesse horen we graag.